fredag den 8. januar 2010

Ikke flere undskyldninger og dårlige søforklaringer

Dette videoklip fra BBC afslører en del af den nye forskning og det er også lidt af en øjenåbner. Kender du en eller flere der bare æder usundt hele tiden og stadig er tynd som en tændstik? Synes du det er uretfærdigt at du bare skal kigge på en lagkage for at tage et kilo på?

KLIK HER og se et videoklip (og bered dig på et chok!)

3 kommentarer:

Unknown sagde ...

Jeg synes det er gammelt stof.
Spiser man mindre, taber man sig.

Henrik Bruhn sagde ...

Så har du ikke helt forstået budskabet i filmklippet... det er ikke det som klippet handler om. Klippet handler om at de mennesker der ser ud til at spise og spise uden at tage på rent faktisk ikke spiser så meget... og så afsløres det også hvordan de overvægtige der tror de ikke spiser ret meget faktisk spiser urtolig mange kalorier fordelt ud over dagen... men se lige klippet igen.

Lotte sagde ...

Det er jo helt rigtigt - desværre. Jeg kender i hvert fald godt til de dårlige undskyldninger. Men især kender jeg til fortrængning. Jeg "glemmer" simpelt hen at jeg fx har spist et stykke kage eller andet. Jeg glemmer endda at jeg egentlig ikke vil have kager imens jeg spiser den. Det er en interessant og svært irriterende psykologisk strategi.